torsjö live

(Evert) Stormsäkra hus

(Evert) Stormsäkra hus

K-Fastigheter säger sig bygga Storm-säkert hus i Officersparken. Foto: Lotta Persson

INSÄNDARE. Efter att ha sett den storslagna reklamskylten om (Evert) Stormsäkra hus som Ronny skrev om i måndagens tidning, kan jag inte låta bli att också reflektera över det sätt som byggherre Karlsson försöker ”hämnas” på den sanne förkämpen för Paviljongens bevarande på ursprunglig plats.

Att sjunka så lågt som Karlsson gör med sin ironiserande skyltning är bara en utmaning mot alla som kämpade för Paviljongen. Man kan också fråga sig om tidigare byggda hus av Karlsson inte är stormsäkrade? I annat fall bör boende i dessa hus hålla hårt i ”hatten” när stormarna är i antågande.

Jag hoppas också att Karlsson även i fortsättningen agerar på liknande sätt, vilket är den bästa reklam som Medborgarpartiet kan få. Risken (möjligheten), läs in det ni vill, är stor att nämnda parti sopar banan med de etablerade partierna vid nästa års val.

Lars Nord
Fritänkare och outsider  

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se