torsjö live vers2

Bli modernare

Bli modernare

INSÄNDARE. Det finns nu en hel klase med partier i stan
Det parti som borde intressera många besvikna väljare är Medborgarpartiet. Problemet är bara att det inte finns någon hemsida som representerar partiet, något som partiledarna borde sätta igång med genast om de vill att någon ska rösta på dem. De borde också försöka få med yngre medlemmar i sitt parti men då går det inte att tro att någon tar kontakt telefonvis utan man får nog se till att leva på 2000 -talet och så fort som möjligt få till en bra hemsida, men också med e-post och annat för att visa att man finns.

Tommy Berg

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se