Gruppen-3a-328x120

Purks politiska kaos

Purks politiska kaos

INSÄNDARE. Per-Åke Purk (V) påstår i en insändare att tekniska förvaltningen och dess tjänstemän till punkt och pricka följt den plan som beslutats av fullmäktige avseende trafiken på Järnvägsgatan. Jag uppmanar då Per-Åke att visa när den planen beslutades i fullmäktige. Jag har inte kunnat hitta den. Den har nämligen aldrig tagits upp i kommunfullmäktige. Detta har också bekräftats av Lena Wallentheim (S).

Per-Åke påstår att taxichaufförerna tror att ombyggnaden blir ett lyft för centrum. Ja det är möjligt men de tror inte att det är ett lyft för taxinäringen. En resenär som kommer till Hässleholms station för första gången kan ju inte veta att det inte går att bli hämtad med taxi vid huvudingången. Personer med rörelseproblem får stora problem.

Per-Åke! Ta ett initiativ i tekniska nämnden och rätta till de tokigheter som beslutats beträffande Järnvägsgatan. Ju fortare desto bättre!

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Douglas Roth (M)
Kommunfullmäktiges ordförande

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se