torsjö live vers2

Cirkusen fortsätter

Cirkusen fortsätter

INSÄNDARE. Cirkusen på stadsbyggnadskontoret fortsätter. Man säger sig jobba för fullt. Frågan är med vadå? Ja inte är det med de cirka 2.000 lägenheterna som – enligt alla partier – ska byggas centralt på ”Norden”. Nej, där står det still eftersom kraften sedan lång tid inriktats på en detaljplan för exploatering av jordbruksmarken på Björklunda. Detta strider dock mot uppfattningen från såväl Länsstyrelsen som den politiska majoriteten i kommunfullmäktige.

Varför ingriper ingen? Är det för att de rödgröna styr eller är det tjänstemännen? Klart är i alla fall att det inte är moderaterna och dess ordförande. Han har inte ens protesterat trots att hans parti inte vill bygga på Björklunda utan istället centralt och på Åhusfältet. Han har därtill i dagarna anställt en s.k. ”kommunikatör” trots att hans parti, liksom de rödgröna, nyligen förklarade att det inte går att spara ens en enda krona av de 19 miljoner man tänkt effektivisera med i årets budget. Får vi svar av Kenny Hansson (M) eller kommer det genom hans ”kommunikatör”?

 

Björn Widmark

Folkets Väl

 

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se