torsjö live

Bara tre partier bryr sig

Bara tre partier bryr sig

INSÄNDARE. Gott folk! Undertecknad har upptäckt att det endast finns tre partier som verkligen bryr sig om invånarna och välfärden i Hässleholms Kommun. Det är Folkets Väl, Sverigedemokraterna och Medborgarpartiet.

Vad grundar jag detta på? Jo, vi boende på Pollenvägen har, vid flera tillfällen, skickat omfattande dokument till alla kommunens partier och företrädare för dessa i bland annat byggnadsnämnden.

Dokument som bekräftar och tydligt talar om varför det är högst olämpligt, förkastligt och onödigt kostsamt att skövla skog, för att bygga enstaka villor vid Pollenvägen.

Detta är material som har tagit all vår fritid att plocka fram. Vi har fått starka och engagerade svar av dessa tre ovan nämnda partier, vilka också besökt och undersökt området i samråd med oss boende på ett väldigt bra sätt. Samtliga är helt ense med oss om att man inte bör bygga i detta område!

All heder åt Björn Widmark i Folkets Väl, Lars Klees och Johan Kronkvist i Sverigedemokraterna samt Ulrika Bergström och Evert Storm i Medborgarpartiet!

Vad beträffar övriga kommunala partier och dess företrädare, kan man enkelt dra er över samma kam. Ni vill leva kvar i er svågerpolitiksbubbla, och stänga ute vanligt folk. Om ni är konflikträdda eller helt enkelt älskar era egna skrivbordsprodukter alldeles för mycket, kan man undra, men kom inte och prata om demokrati, för det kan ni inte ens stava till. Er bubbla kommer dock att spricka en vacker dag, och det bör alla invånare i Hässleholms kommun se till att den gör i höstens val! Rösta på dessa tre ovan nämnda partier, som verkligen bryr sig om alla sina medborgare i kommunen, och lyssnar på dom.

Det borde i allra högsta grad vara angeläget för alla partier, inte minst för Centern och Miljöpartiet, att engagera sig i de fina naturförhållanden som gör det olämpligt att bygga på Pollenvägen och vid Hässleholmsgården, eftersom ju naturen borde vara en av dessa partiers kärnfrågor!

Mikael Andersson

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se