Gruppen-3a-328x120

Svar till Björn Widmark

Svar till Björn Widmark

INSÄNDARE. Det är glädjande att fler partier ser behovet av barnomsorg på obekväma arbetstider men Folkets Väls trovärdighet kan diskuteras.

Gång på gång har FVs gruppledare skällt på allt och alla i kommunfullmäktige bara för att vid voteringen inte yrka något och istället avstått från att delta i beslutet. När FV väl tagit ställning har de bland annat röstat för en huvudlös skattesänkning som innebar cirka 10 miljoner kr mindre till kommunens verksamhet och en budget med mål som var omöjliga att mäta och följa upp. Man säger sig vilja renovera badhuset men har i kommunfullmäktige röstat för en nybyggnation.

Under mandatperioden har Citronfjärilen utökat antalet platser inom sin verksamhet vilket är bra då behovet är stort. Vi Socialdemokrater har inte lyckats komma i mål under mandatperioden med barnomsorg på obekväma arbetstider i egen regi och här är vi självkritiska, vi borde kommit längre. Därför är detta en prioriterad fråga framåt för Socialdemokraterna i Hässleholm.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Henrik Backlund (S)
Annelie Cederberg (S)
Svetlana Siankevich (S)

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se