S hetsar fram byggande

INSÄNDARE. Kommentar till Socialdemokraternas insändare om ”Satsa på bostäder”. Detta bevisar än en gång att Socialdemokraterna i Hässleholm vill köra över alla Hässleholms invånare utan några som helst betänkligheter.

Man hetsar fram byggande på diverse olämpliga platser ,och offrar värdefulla naturområden och skogsområden i staden med omnejd. Detta i en tid av klimatförändringar, då både människor och djur behöver dessa områden mer än någonsin. Istället låter man Åhusfältet helt omotiverat bli obebyggt, för att klassificera detta som jordbruksmark. Detta är i högsta grad en osanning, det vet alla Hässleholmare. Finns ingen jordbruksmark där!

Socialdemokraterna sätter tvånget att prestera framför invånarnas bästa, genom att bygga hejdlöst på diverse platser, utan att ha undersökt naturvärden och lämplighet att bygga på dessa.
Rösta bort Socialdemokraterna när ni nu har chansen i kommande val! Lägg istället era röster på partier som bryr sig om folket: Folkets väl, Sverigedemokraterna och Medborgarpartiet.
Mikael Andersson
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com