torsjö live vers2

Nästan alla partier ”hetsar” bostäder

Nästan alla partier ”hetsar” bostäder

INSÄNDARE. Mikael Andersson påstår att S hetsar fram byggande och vill rösta bort Socialdemokraterna. Det är ett något förenklat påstående, då han glömmer bort att det gäller alla de etablerade partierna. Jag har tidigare redovisat hur inställningen är från de styrande (vilka de nu är) att samtliga partier utom FV, KR, MbP och SD är näst intill beredda att gå över lik för att åstadkomma så stor förödelse som möjligt när det gäller att bebygga kultur- och grönområden. Översikts- och detaljplaner visar hur uselt planarbetet varit. Överklagande har redan inkommit. Således bäste Mikael Andersson: rätt bör vara att rösta bort alla de ”etablerade” partierna, förutom de ovan nämnda.

Lars Nord
Fritänkare och outsider
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se