Gruppen-3a-328x120

Fullmäktiges hönsgård

Fullmäktiges hönsgård

INSÄNDARE. Rekommenderar gott folk: gå gärna in och titta på livesändningen på nätet från kommunfullmäktigemötet den 25 juni angående den Fördjupade översiktsplanen (FÖP). Vem behöver komedier i TV, när det finns detta att titta på? Samtidigt är det riktigt tragiskt.

Man vet inte om man ska skratta eller gråta . En skock så kallade förtroendevalda , icke ens pålästa när de kommer till ett så viktigt möte! Och de som har läst på, har tydligen inte fattat vad de har läst. Dessa försöker tafatt att försvara sina märkliga beslut när Björn Widmark, som däremot är väldigt påläst, ställer dessa så kallade förtroendevalda mot väggen. De kan inte svara på just någonting. Inte hur man kan strunta i diverse lagar, strunta i synpunkterna från Hässleholms invånare, eller var alla pengar ska tas ifrån till diverse stolligheter. Björn Widmark och Patrik Jönsson är de enda som verkar ta politiken på allvar och vara pålästa när de kommer till kommunfullmäktigemötena.

Nej, nu ska jag inte avslöja mer av innehållet. Gå in och se själv. Mycket nöje!

Mikael Andersson

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se