torsjö live vers2

Svar till Mikael Andersson

Svar till Mikael Andersson

INSÄNDARE. Läste din insändare och tänkte att inte kan det väl finnas någon till som anklagar fullmäktiges ledamöter för att inte läst handlingarna när man vågar ha sin åsikt och ståndpunkt utan att dela vare sig Patrik Jönsson eller Björn Widmarks ställningstaganden.
Det blir inte bara pinsamt att använda denna föråldrade härskarteknik att försöka misskreditera sina motståndares ställningstaganden och påstå att de inte läst handlingarna!
Finns ju stor möjlighet att dom beslutande var de som begrep mest då de var i majoritet!
Att inte Björn Widmark fick någon debatt kan ju bero på att fullmäktige insett att det inte är lönt! Argumentera med någon som inte är mottaglig och ej intresserad av vad andra tagit för ställning utan endast ser sig själv som den som har alla svar på alla frågor brukar inte leda någonvart.
Men håller med om att fler borde följa debatterna i fullmäktige för att själva med egna öron höra hur vissa företrädare beter sig och på vilken nivå man behandlar varandra i kommunens högst beslutande församling.

Anders Wallentheim

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se