Gruppen-3a-328x120

Svar till Anders Wallentheim

Svar till Anders Wallentheim

INSÄNDARE. Det är ju bara att konstatera: En livesändning ljuger inte! Det är helt uppenbart att de s.k. förtroendevalda inte är kapabla att svara på frågorna som Björn Widmark ställde till dom. Det är dessutom frågor, som är fullt berättigade att ställa, utifrån Hässleholms invånares framtid och välfärd, naturtillgångar och logiskt tänkande.

Diverse politiker i Hässleholm tycks tro att det bara är att, med skygglappar, köra över invånarnas åsikter och forcera igenom en Fördjupad översiktsplan med oerhört många felaktigheter, och som dessutom tänjer rejält på lagen.

Dessutom är det väl ändå fullt rimligt, att fullmäktige kan svara på , hur det hela ska finansieras. Det Björn Widmark gör, och gör bra, är att han framför Hässleholmarnas rättmätiga frågor på ett högst relevant sätt. Det är inte mer än rimligt att Hässleholmarna får svar på detta!

Så…Nej du Anders , den gubben går inte…att det skulle bero på att fullmäktige inte tycker det är lönt att debattera med Widmark. Sanningen är helt enkelt att fullmäktige inte är kapabla att göra det!

Mikael Andersson

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se