torsjö live vers2

Minnesförlust eller synfel?

Minnesförlust eller synfel?

INSÄNDARE. Douglas Roth (M) skriver återigen om Paviljongen (Frilagt 2018-08-02). Denna gång skriver han bl.a: ”Käre Björn! …. Jag (anm. Roth) såg dig inte när vi samlade namn till stöd för folkomröstningen.” Min fråga är nu om detta kan bero på att Roth drabbats av (m)innesförlust eller synfel. Här en påminnelse och lite fakta. Jag deltog i de flesta manifestationerna vid paviljongen. Jag, liksom många andra, skrev mitt namn på namninsamlingslistorna. Det är lätt att kontrollera.

Vid ett tillfälle, före marschen från kommunhuset till Paviljongen, efterlyste kampanjledningen ekonomiskt stöd. Jag lämnade då 500 kronor till Evert Storm och uppmanade offentligt bl.a. Douglas Roth (M) och Ronny Larsson (f.d. Folkets väl och numera Medborgarpartiet) att göra detsamma. Varken Douglas Roth eller Ronny Larsson hörsammade emellertid denna uppmaning. Det gjorde dock Ulf Erlandsson som också lämnade 500 kronor, vilket han i ärlighetens namn bör ha ”kredit” för.

Björn Widmark

Folkets väl

 

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se