torsjö live vers2

Sanningen svider

Sanningen svider

INSÄNDARE. Svar till Anders Wallentheim ang. S till val på medlemmarnas frågor

Sanningen svider är en klyscha som verkligen stämmer in i detta sammanhang

Håller med Anders Wallentheim på en punkt: att det är pinsamt, men pinsamt för Socialdemokraterna att så många S-väljare nu fått upp ögonen, och sviker S. Detta syns ju tydligt i kraftigt dalande opinionssiffror. På de 4 år ni suttit i regeringsställning, så är det inte mycket ni åstadkommit. T e x bränner ligister bilar som aldrig förr, medan regeringen handfallna står och tittar på. Brandkår och ambulanspersonal blir utsatta för stenkastning när de ska rädda liv, utan att det görs något från regeringshåll.

Kommunalt så har Socialdemokraterna bidragit till att fördärva hela Hässleholms innerstad, som tack vare detta håller på att utarmas helt och hållet. Man vill dessutom fördärva resten av staden också med att driva igenom en fördjupad översiktsplan som är helt huvudlös och dessutom full med lögner och kommer att göra Hässleholm till en stenöken utan vare sig skogar eller andra naturvärden..

Är detta verkligen beslut som ens sossarnas medlemmar står bakom?  Tillåt mig tvivla!

Härmed avslutar jag denna diskussion med Anders Wallentheim

Mikael Andersson

 

Läs tidigare inlägg: https://www.frilagt.se/2018/08/14/socialdemokraternas-storsta-valfraga-ar-sd/

S till val på medlemmarnas frågor

 

 

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se