Gruppen-3a-328x120

Hässleholm behöver en nystart

Hässleholm behöver en nystart

INSÄNDARE. Att Hässleholms kommun är i behov av en nystart efter flera års politisk turbulens är ingen nyhet. Jag har noterat att politiker i olika partier i kommunen delar denna analys. Det är bra och ger förhoppningsvis en god grund att stå på. Samtidigt finns det sannolikt en fortsatt misstänksamhet till varandra efter de hugg och slag som varit. Har också sett kommentarer på temat att man själv bär ett ansvar för den uppkomna situationen men att det trots allt ändå är någon annan som gjort mer fel. Jag menar att detta är ett stort problem om kommunen ska kunna få en välbehövlig nystart och en skjuts framåt. Vi behöver komma bort från misstänksamhet, personangrepp och ett hätskt debattklimat.

Personligen tycker jag att det vore bra om samtliga ansvarskännande partier kunde dra ett streck över det som varit och istället blicka framåt. Sluta älta det som varit och de oförrätter man eventuellt upplever sig utsatt för. Jag tror också att det är bra om det kommer in nya företrädare i de olika partierna för att bidra till att lösa upp de låsningar som finns. Det är därför jag söker väljarnas förtroende i valet.

Vår kommun har fantastiska möjligheter. Med satsningar på företagande, skola, miljö och goda boendemiljöer är det min övertygelse att vi kan växa, få en starkare skattebas och bli en attraktiv kommun. Tillsammans kan vi uträtta en massa positiva saker. Får det politiska kaoset fortsätta kommer däremot vår kommun att halka efter.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Johan Hammarqvist, Finja
Kandidat till fullmäktige för Centerpartiet

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se