Gruppen-3a-328x120

Ny omsorgschef den 1 december

Ny omsorgschef den 1 december

Anneli Larsson blir ny omsorgschef i Hässleholms kommun från och med den 1 december. Det beslöt kommunstyrelsens arbetsutskott på onsdagen.

Anneli Larsson blir Hässleholms kommuns nya omsorgschef. Foto: Privat

Hon är 52 år och arbetar sedan 2016 som förvaltningschef för vård- och omsorgsförvaltningen i Bjuvs kommun. Dessförinnan har hon haft flera chefstjänster inom äldreomsorgen i både privat och kommunal regi.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

– Att Anneli med sin långa och gedigna erfarenhet tar sig an uppdraget som förvaltningschef för omsorgsförvaltningen är glädjande. Anneli kommer dessutom vara en viktig kugge i det koncernövergripande arbetet med att utveckla Hässleholms kommun, säger kommundirektör Bengt-Arne Persson i ett pressmeddelande.

Hässleholms tidigare omsorgschef Annika Andersson avslutade sin tjänst den 31 juli. Sedan dess och fram till Anneli Larssons tillträde är Eva Liljekvist Borg interimschef på konsultbasis för omsorgsförvaltningen.

– Jag är mycket glad över att ha fått förtroendet som förvaltningschef för omsorgsförvaltningen i Hässleholms kommun. Jag ser fram emot att fortsätta utvecklingsarbetet tillsammans med medarbetarna mot en vård och omsorg i framkant, säger Anneli Larsson i pressmeddelandet.

Berit Önell

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se