torsjö live vers2

Dags att rösta – men på vilket parti?

Dags att rösta – men på vilket parti?

INSÄNDARE. Vill jag ha ett höghastighetståg som rusar genom stan och ev stannar en eller två gånger, ev i närheten av Tormestorp och mycket måste rivas kring nytt spår eller vill jag att spåren upprustas så jag kan lita på att komma fram i tid?

Vill jag rösta på partier som inte lyssnar på folkets röst, slänger först 4000 röster och låter sen 5200 bli under 300? Nu vill de ha samma röster. Vill jag rösta på dem som bara river gamla fina byggnader eller på partier som köper dyrt och säljer billigt för våra pengar? Säljer Eckenfördeparken för 1 kr , T4 parken för 1 miljon vilket kostade kommunen 2,7 miljoner, huset vid Hembygdsparken för några 100 tusen, marknadsvärde 2 miljoner, köpte tomt på T4 för 4,7 miljoner allt med Jakob Karlsson. Köpte ett ruckel för 14 m, byggde om stan för 30 miljoner som sen behövdes konsult och ytterligare ombyggnad, fast befolkningen inte ville ha någon ombyggnad. Stängde in sig i stadshuset för 3 miljoner.

Vi behöver förnyelse bland politiker så de enda värda att lägga rösterna på är Folkets Väl, Medborgarpartiet eller Kommunens röst.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

En som tänkt efter
Anna-Stina Purk

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se