logga-ligg-tjock

Inga tomma vallöften!

Inga tomma vallöften!

INSÄNDARE. Signaturen ”Vannebergaförälder” skriver i insändare i Nsk den 4/9 om oro för skolans framtid, och att löften om renovering går om intet efter valet.

Vi vill understryka att det från de rödgrönas, S, V, Mp och C:s, sida inte är några tomma löften, utan vi vill renovera nu! Därför la vi in pengar för renovering i vårt förslag till budget, och därför lyfte vi frågan som ett initiativärende.

När så frågan långt om länge kom till kommunstyrelsen, så var det tre partier som röstade emot att bevilja pengar till att påbörja renoveringen. Det var M, L, och Kd genom sina ledamöter Lars Johnsson, Agneta Olsson Enochsson och Robin Gustavsson som röstade emot.

Vi tror på Vinslövs fortsatta utveckling som en ort där det byggs mycket. Redan idag finns där ca 220 barn i förskolan. Vi värnar om de mindre enheterna, där närhet och trygghet för barnen är en viktig faktor. Vi kommer att stå fast vid att Vanneberga skola ska renoveras.

Lena Wallentheim, S & Lena Svensson, C

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se