torsjö live

Omdömeslösa politiker

Omdömeslösa politiker

INSÄNDARE. Nästan varje dag kan vi läsa om kraftigt underskott i Hässleholms kommun: 27 miljoner i år och ännu värre nästa år och framöver. Pensionärer tvingas få kall mat, som dessutom ej är tillräckligt näringsriktig eller innehåller lokala råvaror. Många äldre tvingas bo kvar i hemmet, trots att de inte ens kan resa sig ur sängen.

Ändå visar några politiker och tjänstemän det oerhört dåliga omdömet, att för skattebetalarnas pengar, åka på SPA-resa till Tyskland. Tycker ni detta är rätt prioritering?

Politiker och tjänstemän med så dålig verklighetsförankring och dåligt omdöme, bör verkligen inte ingå i styret för Hässleholms kommun.

Heder åt Hanna Nilsson, Sverigedemokraterna, som tackade nej till denna resa!  Detta visar än en gång vilka som bör styra denna kommun. SD och Folkets Väl verkar vara de enda partierna som tar den ekonomiska situationen på allvar, och prioriterar rätt saker!

Mikael Andersson

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se