logga-ligg-tjock

35-årig Perstorpsbo omkom i frontalkrock

35-årig Perstorpsbo omkom i frontalkrock

En man i 35-årsåldern, hemmahörande i Perstorp, omkom och en annan man, i 30-årsåldern, skadades i samband med en trafikolycka på riksväg 21, mellan Tyringe och V Torup, sent på lördagskvällen. De båda framförde var sin bil som enligt uppgift ska ha frontalkrockat.

Det var strax efter kl 23 på lördagskvällen som polis, räddningstjänst och ambulans larmades till olycksplatsen. Enligt Räddningstjänsten ska de båda bilarna ha frontalkrockat. Riksväg 21 mellan Tyringe och Perstorp är en 2+1 väg som just vid olycksplatsen öppnats upp för en avfart mot St. Torsjö. Den yngre av de båda männen färdades österut i en lätt lastbil och kör i vänsterfilen för att svänga av mot St Torsjö. Enligt polisen har då 35-åringen, som färdades västerut, troligen kommit över i avkörningsfilen och frontalkrockat med den lätta lastbilen.

De båda förarna fördes i ambulans till Centralsjukhuset i Kristianstad där 35-åringen avled till följd av sina skador. Mannens anhöriga har underrättats. Den andre mannen vårdas för lindriga skador. Inga andra personer var inblandade i kollisionen. I samband med räddningsarbetet spärrades riksväg 21 av i båda riktningarna.

Gert Jacobsson

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se