torsjö live vers2

Många nya nominerade till Årets Hässleholmare

Många nya nominerade till Årets Hässleholmare

Jonas Johansson och Mats Gunnarsson, Torsjö Live är nominerade till utmärkelsen Årets Hässleholmare 2018. Foto: Lotta Persson

Precis som förra året har 39 personer nominerats till utmärkelsen Årets Hässleholmare 2018. Flertalet är nominerade av allmänheten, medan några lagts till av juryn. Bland de nominerade återfinns tre tidigare vinnare, Bjarne Öhrling (2006), Johan T Karlsson (2010) och Robin Stjernberg (2012, 2013).

Årets nominerade spänner, liksom tidigare år, över ett brett spektra. Här återfinns företagare, journalister, musiker och konstnärer men också politiker (!) och debattörer. Bland de nya namnen återfinns bl a Torsjö Live med Mats Gunnarsson och Jonas Johansson, Stattkrögaren Kjell Jakobsson, nyligen bortgångne Lars Alsterberg, debattören Ronny Larsson samt Magnus Ranstorp, terrorforskare med rötterna i Hästveda.

Återkommande namn är bl a journalisten Berit Önell, motorentusiasten CG Wilke, Jörgen Johansson, Evert Storm samt Madlén Sjögaard (Madrix).

Det blir 15:e året i rad som utmärkelsen Årets Hässleholmare delas ut och detta kommer att ske i samband med Hässleholms Galakväll som i år hålls den 16 november.

Samtliga nominerade till Årets Hässleholmare 2018:

Anders Rosengren, Andreas Tilliander, Anita Johannesson, Berit Önell, Bjarne Öhrling, Café Naomi, CG Wilke, Elof Zetterberg, Evert Storm, Glada Getens Gårdsmejeri, Skånska Vilt Sjunkaröd (Pär-Ola Andersson), Gunnel Götesdotter, Hanna Amoreus, Hässleholms Stadsmusikkår, Joddla med Siv, Johan Jönsson, Johan T Karlsson, Jörgen Johansson, Katarina Johansson, Kjell Jakobsson (Statt), Kjell Arne Svensson, Lars Alsterberg, Lars Johnsson, Lars-Åke Blom, Linda Arvidsson o Matilda Ehnberg (Hässleholms Miljö), Linda Svensson Edevint, Madlén Sjögaard (Madrix), Magnus Ranstorp, Maria Magnusson, Mats Olofsson, Pernilla Allisson, Pernilla på Harmoni, Robin Stjernberg, Ronny Larsson, Sara Davidsson, Team Lilli (Jenny Damm o Jeanette Johansson), Tommy Karlsson, Torsjö Live (Mats Gunnarsson o Jonas Johansson), Victor Johansson.

Gert Jacobsson

 

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se