S måste agera

INSÄNDARE. Vi har tagit del av synnerligen oroande uppgifter rörande Socialdemokraternas förstanamn i Hässleholm Omar Al-Ganas. Partiets framgångsrike kandidat som genom personkryss tog sig från en tillbakaskjuten plats på Socialdemokraternas vallista för Fullmäktige till första plats.

Främst via inlägg på sociala medier har Al-Ganas uttryckt både antisemitiska och kvinnofientliga åsikter samt gillat förespråkande av mord på Israels och USAs statschefer.
På Instagram har Al-Ganas sagt sig representera sitt gamla hemland Irak var han än befinner sig vilket är anmärkningsvärt då han står inför att påbörja ett politiskt uppdrag i Sverige och representera väljare här.
Allt detta är naturligtvis anmärkningsvärt och måste granskas närmare.
Sverigedemokraterna i Hässleholm ser med oro på uppgifterna och om de stämmer utgår vi från att Socialdemokraterna vidtar lämpliga åtgärder.
Sverigedemokraterna i Hässleholm
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com