torsjö live vers2

Svar till Anders Wallentheim

Svar till Anders Wallentheim

INSÄNDARE. Liberalerna kommer att delta i ett styre som bedriver allianspolitik och där vår liberala röst blir lyssnad på och får ett inflytande.

Vi tänker inte delta i ett styre i Hässleholms kommun som gör sig beroende av SD.

Vi hade hellre sett en annan fördelning av mandaten i fullmäktige men att sätta sig vid sidan om när valresultatet ser ut som det gör vore att släppa fram bl a Sverigedemokraterna och det vill vi inte bidra till.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Vi hade också hellre sett en stabilare majoritet men vi politiker har inte klarat att samla oss. Det är vår övertygelse att det bästa för kommunen vore att partierna sätter kommunens bästa framför ögonen och inte sitt eget partis bästa. Det är med detta fokus vi har förhandlat och det är med detta fokus vi tar ansvar.

Vi håller med dig Anders, utvecklingen när det gäller byskolor och Magnarpskolonin blir intressant att följa. Här är S överens med SD och de har agerat gemensamt i frågan. Vi skulle aldrig drömma om att kritisera S för samarbete med och stöd av Sverigedemokraterna grundat på att de tycker lika i en sakfråga.

Agneta Olsson Enochsson
John Bruun
Liberalerna Hässleholm

Läs Anders Wallentheims insändare här:

2018-10-18 Liberalerna bekänner färg

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se