Gruppen-3a-328x120

L vänder kappan efter vinden

L vänder kappan efter vinden

INSÄNDARE. Nej vi kommer inte att ta makten med hjälp eller stöd av SD i någon form. Vi kommer inte att sälja vår själ. Vi kommer inte göra om misstaget som vi gjorde för två år sedan att sätta oss i en minoritet beroende av stöd från SD.
Dessa och liknande uttalanden har förekommit av liberala företrädare. Nu vet vi vad deras ord är värda. När man läser ert svar till mig att ni sätter kommunens bästa före partiets blir jag än mer förvånad! Enligt era egna uttalanden ville ni inte ha med centern och socialdemokraterna för att nå ett stabilt majoritets styre i kommunen då ni själva bara har tre mandat och då befarade att ert parti inte kunde driva era hjärtefrågor.
Dess företrädare Mikael Koenen, John Bruhn men framförallt Agneta Olsson Enochsson borde inte varit så tydliga med vad dom anser om ett parti i valrörelsen för att sedan vara redo att ta makten med tydligt stöd av samma parti. Att liberalerna så öppet vänder kappan efter vinden för att makten hägrar är inte något som ökar detta partis trovärdighet eller respekt för lång tid framöver.

Anders Wallentheim

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se