Gruppen-3a-328x120

Ett fasligt gnällande

Ett fasligt gnällande

INSÄNDARE. Det var ju ett fasligt gnäll från diverse sossar i kommunen. Har ni redan glömt att ni tappat över 7 mandat från förra valet, och inte längre är kommunens största parti? Detta är verkligen ett klart bevis på att Hässleholmarna inte längre vill att ni ska styra denna kommun. Dåliga förlorare finns det många, men detta tar verkligen priset.

Nu ser vi istället fram emot det nya styret, som är tämligen välkomponerat. Egentligen är det ju SD som ska sitta i det absoluta styret, om man ska behandla invånarnas önskan fullt ut. Men det verkar ju som om de får ett hyfsat inflytande ändå. Förhoppningsvis kan det nya styret börja spara på skattemedlen, reparera underskottet och hindra den fortsatta förstörelsen av vår stad, som ni rödgröna har inlett.

Så sluta nu sura sossar, kom upp ur sandlådan, borsta av byxorna och börja samtala med alla partier i demokratisk anda, så ska ni se att detta kan bli riktigt bra!

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Mikael Andersson

 

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se