torsjö live vers2

Sandlåda eller politik?

Sandlåda eller politik?

INSÄNDARE. Vi i Vänsterpartiet har gått till val på ökad jämlikhet och allas lika värde oavsett kön, etnicitet eller religion. Vi ser demokratin som grundläggande och oantastlig i det politiska landskapet vi befinner oss i. Om någon anser att det finns tillfällen då demokratin måste stå tillbaks för att lösa tillfälliga problem finns denne inte i vårt rum, följaktligen är denne inte heller vår samtalspartner eller någon man gör upp med eller för den delen inräknar stöd ifrån.

Många menar att det är väl bra med ett parti som rör om i grytan och det dags att de andra partierna tar hänsyn till de som röstat på SD men man glömmer lätt att mer än 70 procent har röstat på att SD inte ska ha något inflytande, ett parti som har som affärsidé att sprida rädsla och oro, som kategoriserar människor, sätter grupper i fack och pekar ut syndabockar, ett sådant parti måste hållas borta från politiskt inflytande menar en majoritet.
Skådespelaren Joel Kinnaman uttryckte det väldigt bra: ”Även om man håller med om vissa saker just nu när tåget står på första perrongen, så vid nästa station, då kommer det bli allvarligare. Stationen efter det, då kommer det bli ännu allvarligare. Och historien har berättat för oss vad slutstationen är. Så kliv inte på det där tåget”.
Per-Åke Purk (V)

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se