Gruppen-3a-328x120

Vem har en plan?

Vem har en plan?

INSÄNDARE. Lätt att lägga ner simhallen i Sösdala, men sen då? Ska den rivas eller byggas om till annan verksamhet och vad kommer det då kosta? Ska det vara en verksamhet som ska vara inomhus så är det kanske bra om taket är tätt. Vad kommer det att kosta för Sösdalas skolor att bli bussade till en annan ort för att få simundervisning?

Var är konsekvensbedömningen av att lägga ner simhallen i Sösdala som borde vara självklar att politikerna fått från tjänstemännen i kommunen innan de ska fatta beslut. Var det att det skulle kosta 60-70 miljoner att renovera simhallen i Sösdala?

Återigen viken verksamhet ska det finnas kvar i lokalen där simhallen finns i idag eller ska den rivas?

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Roger Persson, Sösdala

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se