Gruppen-3a-328x120

PK-humor

PK-humor

INSÄNDARE. Läste en artikel på Fox News (https://www.foxnews.com/entertainment/seinfeld-is-the-latest-tv-classic-to-offend-millennials) den 4 jan som beskriver hur vissa tydligen anser att TV-serien Seinfeld inte är acceptabel i nutiden då det skämtades om så kallade känsliga ämnen. Man kan ju hoppas att artikeln om de lättkränkta är ironi men tyvärr tror jag inte det.

Det är bara att konstatera att världen har blivit galen.

Man får helt enkelt vara glad för att man fått uppleva tiden innan den politiskt korrekta vänsterliberalismen lade sig som en blöt, unken filt över västvärlden. Seinfeld, Monty Python och Fawlty Towers är knappast att tänka på i nutiden.

Ty nu återstår genus- och mångfaldscertifierad så kallad humor, vänsterliberal indoktrinering och allmän dysterhet.

Till detta serveras det en skål politiskt klimatkorrekta nygrillade gräshoppor. Suck.

 

Håkan Spångberg

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se