Gruppen-3a-328x120

Handfallna och naiva

Handfallna och naiva

INSÄNDARE. Läser med förskräckelse om kennelägaren som blev överfallen och bryskt misshandlad i sitt eget hem, av liga med utländsk härkomst. Vad gäller överfallen av tågvärdarna, kan man läsa mellan raderna att även här är det person med utländsk härkomst som genomfört detta. Skjutningar och sprängningar genomförs av invandrarligor varje dag, inte minst i Skåne!

Detta är ett faktum som det är dags att tala högt om. Har definitivt inget med rasism att göra!

Vi har haft en regering, som suttit i fyra år utan att göra ett endaste dugg åt saken. En handfallen, naiv och tafatt regering, som inte fattat hur akut det är att åtgärda dessa problem. Nu är det på väg att bildas en ny och antagligen lika tafatt regering som den förra, som fortsätter stoppa huvudet i sanden.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Titta på danskarna: Där kan man tala om handlingskraft

Sveriges kommande regering: visa kurage, och börja samtala med Sverigedemokraterna! Det är det enda parti som vågar ta i detta elände!

Mikael Andersson

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se