torsjö live vers2

Upptäck möjligheterna

Upptäck möjligheterna

INSÄNDARE. Januariöverenskommelsen väcker många känslor och när vi läser på sociala medier, ledarsidor eller lyssnar på vissa alliansföreträdare så känns ibland kritiken orättvis. Har det förbigått dessa negativa personer att många liberala, gröna och landsbygdsutvecklande punkter finns med i förslaget som nu förhandlats fram. Vi kan inte tacka nej till kommande reformer för arbetsmarknad, bostadsmarknad, miljö – och klimatåtgärder, sänkta skatter för jobb och företagande, förbättrad integration, rättsväsende, valfrihet i vården och de viktiga landsbygdsfrågorna.

Jag skulle önska  att nejsägarna kunde upptäcka möjligheterna i uppgörelsen. Vi behöver en framtidsinriktad politik inför förväntade konjunkturnedgångar och  januariöverenskommelsen visar att det finns partier som vågar tänka nytt.

Lars-Ivar Ericson (C)

ANNONS

Annons om Kristinelunds trädgård

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se