Gruppen-3a-328x120

Inget val

Inget val

INSÄNDARE. I Nsk (1feb) kan man på ledarplats läsa om Sveriges totalhavererade gränskontroller. Föga förvånande i ett land med en pajasregering företrädd av charlataner. För den som prioriterar seriös gränskontroll, realistisk migrationspolitik, värnande om vår suveräna nationalstat med Swexit från EU som mål, minimalt skatteuttag med en offentlig sektor anpassad därefter och där det offentliga ägnar sig åt kärnverksamhet till medborgarnas fromma samt ett allmänt konservativt förhållningssätt finns det inte mycket att välja på längre. I riksdagen så finns det uppenbarligen inga partier som uppfyller denna önskelista.

Så på valdagen får den villrådige använda tiden till något mer konstruktivt än att lägga valsedlar i kuvert. Studera målarfärg som torkar alternativt titta på träd som växer är två sådana alternativ.

Håkan Spångberg

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se