Gruppen-3a-328x120

Därför vill vi ha stadsfesten

Därför vill vi ha stadsfesten

INSÄNDARE. De svåra ekonomiska tiderna till trots har Sverigedemokraterna ställt sig positiva till att genomföra Hässleholms Stadsfest 23-24 augusti. Vi tror att ett evenemang som detta kan betala sig i livskvalité och positiva upplevelser för de människor i alla åldrar som närvarar. Det kan även hjälpa till att blåsa liv i ett avsomnat centrum och gynna handlarna som är så viktiga för oss. Förhoppningsvis sprider sig positiva erfarenheter hos besökarna och bidrar till ökad närvaro och mer handel i vår stadskärna i framtiden. Vi vill även passa på att välkomna  boende i kransorterna till att tillbringa tid i Hässleholm.
I hopp om uppslutning och uppskattning av eventet som HessleCity och Hässleholms Kommun anordnar ser vi fram mot ett par trevliga dagar.

Hanna Nilsson (SD), Sven Lundh (SD), Ulf Berggren (SD), Camilla Nordström (SD)

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se