Därför vill vi ha stadsfesten

INSÄNDARE. De svåra ekonomiska tiderna till trots har Sverigedemokraterna ställt sig positiva till att genomföra Hässleholms Stadsfest 23-24 augusti. Vi tror att ett evenemang som detta kan betala sig i livskvalité och positiva upplevelser för de människor i alla åldrar som närvarar. Det kan även hjälpa till att blåsa liv i ett avsomnat centrum och gynna handlarna som är så viktiga för oss. Förhoppningsvis sprider sig positiva erfarenheter hos besökarna och bidrar till ökad närvaro och mer handel i vår stadskärna i framtiden. Vi vill även passa på att välkomna  boende i kransorterna till att tillbringa tid i Hässleholm.
I hopp om uppslutning och uppskattning av eventet som HessleCity och Hässleholms Kommun anordnar ser vi fram mot ett par trevliga dagar.

Hanna Nilsson (SD), Sven Lundh (SD), Ulf Berggren (SD), Camilla Nordström (SD)

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com