Gruppen-3a-328x120

Majoritet för renovering?

Majoritet för renovering?

INSÄNDARE.  Nyheten att SD har skrivit en motion om att fylla bassängen i Sösdala och göra om anläggningen för andra sporter, lyfter intressanta möjligheter för badhuset i Hässleholm. Det går att ifrågasätta om det är en lämplig satsning i Sösdala. Här finns en sporthall med biutrymmen för diverse sporter. Frågan som ska ställas: räcker inte befintliga lokaler för de aktiviteter som finns på orten, badanläggning undantaget.

Eftersom SD:s kommunalråd besökte badhuset i Hässleholm när jag skrivit till samtliga politiska partier, är hon fullt medveten om hur illa det är ställt med relaxavdelningen. Varför inte en motion om en omedelbar renovering av densamma.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
S-ledamöterna Lena Wallentheim och Joachim Fors har ju motionerat om en utredning för att renovera sösdalabadet. Här kan det bli en en motion tillsamman i en ohelig allians för att med emfas hävda en renovering i Hässleholm. Då FV inte önskar bygga något nytt badhus, får vi en helt avgörande majoritet i fullmäktige. Superbt! Alla badhusentusiaster och gymbesökare ser med förväntan fram mot en snar öppning av stängda faciliteter. De tre partierna kommer sannolikt att bli rikligt ”belönade” i valet 2022!
Lars Nord
Fritänkare och outsider
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se