You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Frilagts reporter ofredad

Frilagts reporter Lotta Persson utsattes för knuffar så att hon föll omkull och en man slet hennes inspelningsutrustning ifrån henne när hon på torsdagen gjorde intervjuer i restaurangen på äldreboendet Sjögläntan i Vinslöv. En polisanmälan om ofredande är upprättad.

Restaurangerna på kommunens äldreboenden har blivit en infekterad fråga. Det handlar bland annat om vilka ”externa” personer som får äta där och till vilket pris. I Vinslöv har privata restaurangägare anklagat kommunen för illojal konkurrens.

När Frilagt besökte Sjögläntan ställde två externa matgäster först upp på intervju, men blev sedan oväntat irriterade på att de blev inspelade och krävde att Lotta Persson skulle stänga av diktafonen. Det framfördes också krav på att inspelningen skulle raderas. Plötsligt knuffade den ene mannen omkull Lotta Persson när hon satt på huk samtidigt som han slet åt sig diktafonen. Hon lyckades ta tillbaka inspelningsutrustningen och klarade sig utan fysiska skador.

Berit Önell

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com