Gruppen-3a-328x120

Mörk bild bekräftas

Mörk bild bekräftas

INSÄNDARE. Noterar att Anders Edvall (C) gör en grej av frågan om P-skiva och slår sig för bröstet när han talar om initiativärende i Tekniska Nämnden. I KSAU (kommunstyrelsens arbetsutskott) 13 mars fanns ett förslag att avskriva ett antal motioner från vidare behandling. Dessa var inlämnade av ledamöter som inte finns kvar i kommunfullmäktige. Detta användes som argument för att slippa behandla motionerna. En av motionerna handlade om att utreda införande av P-skiva. Det är i skrivande stund okänt hur KSAU-ledamöterna röstade i detta ärende.

Oklart om C inte har läst på handlingarna till KSAU eller om de vill göra denna fråga till sin egen. Är de intresserade av sakfrågan får man förutsätta att C fått med sig sina rödgröna kollegor och stoppat tjänstemannaförslaget om avskrivna motioner redan i KSAU. Om inte så bekräftas min redan mycket mörka bild av politiken och dess företrädare.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Håkan Spångberg
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se