Gruppen-3a-328x120

Politikerna dränerar kommunen

Politikerna dränerar kommunen

INSÄNDARE. De styrande politikerna är antingen korrumperade eller helt inkompetenta. De fortsätter att dränera kommunen på våra skattepengar.  I Frilagt läser man den 18/3 2019 att: ”Stefan Larsson tvingas sluta som fastighetschef. Kommunen anser inte längre att det går att kombinera tjänsten med att vara ordförande i barn- och utbildningsnämnden”. 

Robin Gustavsson (KD) säger att det är svårt att förena dessa båda uppdrag. Var det verkligen så svårt att förstå? Det var många vanliga kommuninvånare som begrep och gjorde sina röster hörda direkt vilket resulterade i att politikerna till sist förstod att de inte kan utnämna sina egna hur som helst. Slutliga resultatet ger till handa (om jag förstått det rätt) att Stefan Larsson får lön under 1 års uppsägningstid samt ett avgångsvederlag på ca 1,5 miljoner kronor.

Skattepengar slösas som vanligt bort på ogenomtänkta ansvarslösa handlingar. Möjligheten att kombinera/förena Stefan Larssons två uppdrag är något de styrande skulle ha analyserat FÖRE anställningen och inte EFTER.  Alliansen och SD talar om ”stålbad” och att vi måste spara men här ser vi än en gång bevis på slöseri med våra skattepengar medan de styrande politikerna skor sig själva/varandra.

 

Ulrika Widmark

 

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se