Gruppen-3a-328x120

P-avgifter ska inte vara en ”mjölkko”

P-avgifter ska inte vara en ”mjölkko”

INSÄNDARE. Folkets väl anser att P-skiva ska införas och därmed gratis parkering. Detta gäller för de delar inom Hässleholms stad där P-tiden är max två timmar. Det är fel att kommunen, som idag, drar in närmare fem miljoner på parkeringsavgifter. Parkeringsavgifterna ska inte vara en ”mjölkko” som används för att finansiera annan kommunal administration och verksamhet. Sådant ska finansieras med skatter liksom med avgifter för respektive verksamhet. Eller varför inte effektivisera och spara för en gångs skull?

Björn Widmark
Folkets väl

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se