Gruppen-3a-328x120

EU-minister Hans Dahlgren inleder Europaforum

EU-minister Hans Dahlgren inleder Europaforum

Sveriges EU-minister Hans Dahlgren kommer till Europaforum i Hässleholm den 7 maj. Han inleder arrangemanget och deltar även i ett samtal om Europaparlamentsvalet tillsammans med bland andra Torbjörn Sjöström, vd för analys- och undersökningsföretaget Novus.

I ett pressmeddelande uttrycker ledningen för Europaforum, som arrangeras av Hässleholms kommun, sin glädje över Hans Dahlgrens medverkan.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

– Vi är väldigt glada att EU-ministern tar sig tid att besöka Hässleholm och Europaforum i dessa bråda EU-tider och ser fram emot en spännande diskussion om det stundande EU-valet och den svenska opinionen, säger projektledaren Freja Hagsund.

Hans Dahlgren var utrikespolitisk rådgivare åt tidigare statsministrarna Olof Palme och Ingvar Carlson. Han har varit Sveriges FN-ambassadör i New York och Sveriges representant i FN:s säkerhetsråd 1997-1998.

Årets Europaforum hålls den 7-9 maj och uppmärksammar särskilt valet till Europaparlamentet den 26 maj. Arrangemanget är öppet för allmänheten och kostnadsfritt att delta i, men föranmälan krävs. Anmälan görs på eu-forum.se.

Berit Önell

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se