Gruppen-3a-328x120

Gränslös brottslighet

Gränslös brottslighet

Enligt diverse rapportering i media, exempelvis 30/4https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/granslosa-brott-en-eu-fraga-inte-minst-i-skane , så råder det tydligen högkonjuktur för den internationella brottsligheten som verkligen har nytta av den omhuldade fria rörligheten. Det har vi vänsterliberalismen, som ju är liktydig med kravlöshet och gränslöshet, att tacka för. Fast väljarna har ju röstat för detta i ett antal decennier så jag antar att allt är som det ska.

Normalt är jag en varm anhängare av den suveräna nationalstaten men jag måste erkänna att om EU-entusiasternas dröm om Europas Förenta Stater hade varit verklighet hade väljarna ju haft ett betydligt bredare utbud av partier att rösta på i EU-parlamentsvalet. Tänker då bland annat på länder som Polen, Ungern och Italien som har partier som uppenbarligen verkar sätta sina uppdragsgivares bästa i främsta rummet.

Håkan Spångberg

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se