torsjö live

Förstärk andra Avenyn!

Förstärk andra Avenyn!

INSÄNDARE. Mycket finns att lära av Triangeln i Malmö i samband med dess ändrade kommunikationsförhållanden – både fjärr- och närkommunikation.

Uppvärdera Fisktorget, använd och utveckla Systemets tidigare lokaliteter. Många kan via smalgatorna smyga fram till hotell och näringsställen. Se Hässleholms gamla centrum med galleria etcetera som att området med fördel kan nås bakvägen. Östergatan är ett utmärkt tillflödesrör till Andra Avenyn, för övrigt den aktivaste ekonomiska livgivaren i Hässleholms tidigaste historia. Och ge Hässleholm vad Operan i Malmö har, ny lyskraft över Kulturhuset. Allting hänger inte på att få dubbelriktningen av Järnvägsgatan tillbaka – som två bekymrade äldre gentlemän föreslår. Kombinera genomfart Hässleholm med tillfart Hässleholm – den andra vägen.

Tore Almer
Hässleholmare

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se