torsjö live

Dystra tider

Dystra tider

INSÄNDARE. Måndag 10 juni. Media fylls av rapporter med våldsdåd och kriminalitet runt om i landet. Tittar på webbsändningen från kommunfullmäktige. Budgetsammanträde. Reflektion innan läggdags över vad dagen givit. Konstaterar att det blir allt svårare att uppbringa någon samhörighetskänsla med nationskollektivet Sverige. Jag vill ha trygghet, samhörighet och respekt för nation och individ. Jag vill ha politiska företrädare som hanterar vår gemensamma ekonomi med samma omsorg som man förhoppningsvis hanterar sin egen ekonomi. Jag vill ha minimalt skatteuttag med verksamhet anpassad därefter. Vänsterliberalismen ger mig motsatsen.

Det är dystra tider.

Håkan Spångberg

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se