torsjö live vers2

Sluta skövla vägkanterna före midsommar!

Sluta skövla vägkanterna före midsommar!

INSÄNDARE. Hässleholms kommun upphör aldrig visa inkompetens och okunnighet.

När hela Sverige pratar om att gynna bin, humlor, fjärilar och andra nyttoinsekter, genom att låta gräset bli högre, och bli kvar längre vid vägkanterna, gör Hässleholms kommun som vanligt, precis tvärtom!

Veckan före midsommar börjar man att skövla vägkanterna. Är det för att missunna invånarna och insekterna lite härlig blomsterfägring under årets vackraste månad? Det måste finnas vettigare uppgifter att sysselsätta de kommunalanställda med!

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Mikael Andersson

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se