Gruppen-3a-328x120

Dåliga cykelvägar

Dåliga cykelvägar

INSÄNDARE. Jag har idag varit ute och tagit en tur med cykel. Jag cyklar till 90 procent på cykelvägar. Många av dessa är i uselt skick. De är även ostädade. Det ligger grus kvar sedan i vintras, små grenar som blåst ner, glasskärvor och hästbajs. Man får ibland köra sick-sack, för att inte köra på detta. Vems ansvar är det då att hålla detta i skick? Jo, det är tekniska förvaltningen. De ska ju dock spara pengar, så det lär inte hända något. Vi får nog fortsätta ha dåliga cykelvägar. Man ska spara på verksamheten, men tydligen inte på administrationen. Man ska tydligen, vad man kan utläsa av en artikel i Norra Skåne, inte spara på alla chefer man har, alla administratörer, ekonomer, it-folk, kommunikatörer (vad dessa gör vet jag inte) m.fl. Jag vill att mina skattepengar skall gå till verksamheten i kommunen och inte till en massa onödiga människor i förvaltningarna. Behåll verksamheten och dem som utför detta jobb. Då kanske vi får bättre cykelvägar och får behålla en massa bra saker i kommunen.

Mikael Björklund

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se