torsjö live vers2

Demokrati på EU-vis

Demokrati på EU-vis

INSÄNDARE. I slutna rum bestämmer politikereliten vem som ska bli ordförande för EU-kommisionen. EU-parlamentet serveras en (!) kandidat att rösta på. Folket saknar helt möjlighet att påverka. Demokrati?

Meritlistan för den nya kommisionsordförande är tydligen att vara en mindre lyckad tysk minister som dessutom var den minst omtyckta i den skaran. Men tydligen en liberalt lagd federalist. Hade det inte varit så oerhört sorgligt så skulle man skrattat åt eländet. Förresten, undrar när den vänsterliberala elitens dröm går i uppfyllelse och de, inte folket, får utse presidenten för Europas Förenta Stater?”

Håkan Spångberg 

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se