Märklig rädsla för något som ej är aktuellt

INSÄNDARE. Frågan om böneutrop var uppe i fullmäktige i måndags då Sverigedemokraterna skrivit en motion i detta ärende. Deras rädsla för något som ej är aktuellt i dagsläget ter sig märklig i mina ögon. Skall vi skriva motioner om att stoppa eller förhindra allt som eventuellt kan komma upp i framtiden lär den politiska kostnaden i vår kommun skjuta i höjden vilket dom själva i alla sammanhang ej anser vara skäligt. Sen blir ironin fullständig när dom anser sig värna om att ingen skall behöva utsättas för religion i någon form… samma parti som då hävdat att svenska skolavslutningar skall genomföras i kyrkor.

Nej, detta partis ambitioner att skapa oreda och konflikter mellan olika grupper i samhället måste stävjas och beskrivas för vad det egentligen är.

Och skulle frågan om böneutrop bli aktuell i våran kommun kommer denna att behandlas politiskt och beslut fattas precis som i andra aktuella frågor.

Anders Wallentheim (S)

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com