Gruppen-3a-328x120

Politiker bör ta ställning mot böneutrop

Politiker bör ta ställning mot böneutrop

INSÄNDARE. Över 60 procent av befolkningen säger tydligt nej till böneutrop. Hässleholms politiker bör verkligen ta ställning mot böneutrop. Passar definitivt inte in i den svenska vardagen att någon står och skriker ut islamistisk, eller annan religiös propaganda hur som helst. Politiker: Var inte så naiva hela tiden. Ni offrar era egna, och invånarnas åsikter, bara för att ni är så oerhört konflikträdda! Heder åt Sverigedemokraterna och Folkets Väl. Det är de enda som sätter ner foten i olika frågor, och lyssnar på invånarna.

Det är hög tid att de som invandrar till Sverige, leds in på spår, som gör att de tvingas anpassa sig till hur det svenska samhället fungerar, och att de svenska värderingarna respekteras. Är uppriktigt orolig för vart vårt kära land är på väg. Vi måste värna om , och lyfta fram, det svenska sättet att leva i detta landet. Det har definitivt inget med rasism att göra, utan bottnar i att vara stolt över sitt land!

Mikael Andersson

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se