torsjö live vers2

Skenande migrantkostnader

Skenande migrantkostnader

INSÄNDARE. Den 30/8 kan man i Nsk läsa en artikel om de skenande kostnaderna som en följd av den förda migrationspolitiken. Det är svårt att kommentera artikeln då informationen i densamma är så absurd att man har svårt att förhålla sig.

Och om det hela beror på ren illvilja eller oförstånd från ansvariga makthavare får var och en bedöma.

Man kan dock konstatera att det verkar knappast vara aktuellt med någon omläggning av politiken. Den väljare som tror att det blir en förändring utan att byta ut nuvarande makthavare lär bli besviken.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Med tanke på att ingen förändring lär ske så kan man ju undra när situationen är så pass illa att vi kommer att tvingas diskutera huruvida välfärdsstaten som vi känner den kommer att bli föremål för avveckling. Det är nog fler än undertecknad som inte är intresserade av ett stigande skattetryck för att försörja allt fler från hela världen som vill ta del av svensk och västeuropeisk välfärd.

Håkan Spångberg

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se