Gruppen-3a-328x120

Icke önskvärda

Icke önskvärda

INSÄNDARE. Noterar att landets regering bjuder in till vad man kallar breda samtal om den tilltagande brottsligheten, eller laglösheten om man så vill, men samtidigt exkluderar en betydande del av medborgarna från dessa samtal. Sanningen är illa hörd, sägs det. Antar att det är den devisen som vägleder socialdemokraterna. Fast samtidigt finns det kanske en viss logik i att den som orsakat problemen också är den som får försöka reparera skadan.

Dock verkar regeringen inte ha några problem att kassera in skattemedel från den exkluderade delen av befolkningen trots att dessa uppenbarligen anses icke önskvärda och, får man tolka det, inte fullvärdiga medlemmar i folkgemenskapen. Det borde kanske väljarna fundera över.

Håkan Spångberg

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se