torsjö live

Smärtsam insikt

Smärtsam insikt

INSÄNDARE. Jag har varit naiv. Dagligen förmedlar media nyheter om sprängningar, rån, våldsbrott, våldtäkter och annan kriminalitet. Droppen var nyheten (Statstelevisionen 13/10) att en bilist attackerades av 15 individer som sparkade sönder käke och tänder på bilisten och förstörde bilen. Jag har någonstans trott att det finns en chans att läka Sverige från vänsterliberalismens skadeverkningar. Men jag inser nu att det kommer inte att hända. Det är naivt att tro att det Sverige jag vill ha kommer att realiseras. Folkgemenskapen eroderar, politiken sviker och majoriteten av väljarna röstar för tillståndet i samtiden i val efter val. Man får således förhålla sig till detta faktum och vidta adekvata åtgärder för att försöka göra sin tillvaro så uthärdlig som möjligt. Insikten är dock ytterst smärtsam.

Loggar ut med drömmar om en annan plats i samtiden.

Håkan Spångberg

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se