Gruppen-3a-328x120

Snedvriden tolkning

Snedvriden tolkning

INSÄNDARE. Det är bara att konstatera att Lars Nord i vanlig ordning, fortsätter med sin snedvridna tolkning av saker och ting. I detta fallet av SD.

Livrädd?! Vad Lars Nord borde vara livrädd för är att den nuvarande handlingsförlamade, naiva regeringen ska sitta kvar och köra detta landet i botten. Lars Nord tycker tydligen också att det är helt i sin ordning att folk ska förnedras genom att sitta och tigga, när deras hemländer istället borde åläggas att försörja dem på hemmaplan.

Sverige ska definitivt inte ha böneutrop, det hör inte hemma i vår kultur.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Vi bör alla, i största möjliga mån, äta svenskt kött, och trygga de svenska böndernas näring. Gäller även Lars Nord!

L. Nord tycker tydligen vidare, att hedersförtryck mot kvinnor är helt i sin ordning, och att tvinga kvinnorna bära slöja mot deras vilja.

Svenska flaggan är en symbol för Sverige, som vi alla ska vara stolta över, och som förenar vårt folk. Därför är det denna som ska hissas i offentliga sammanhang. Prideflaggan är det ingen som förbjudit. Den får folk vifta med om de vill.

Invandrare bör också absolut lära sig svenska språket så fort det är möjligt. Vad är det för fel med det, Lars Nord?

Eftersom massinvandringen kostat så oerhört mycket pengar, är ju tyvärr kulturen ett av de ben det måste sparas på. Eller vill L.Nord hellre att det sparas mer på sjukvård och lag och ordning? Vår nuvarande regerings tafatta agerande vad gäller skjutningar och sprängningar, utförda av gäng med utländsk bakgrund, är förödande.

Stig in i verkligheten Lars Nord, du är välkommen dit!

Mikael Andersson

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se