logga-ligg-tjock

Det är inte vi som ska anpassa oss

Det är inte vi som ska anpassa oss

INSÄNDARE. Det är bara att konstatera att även du Ulf, väljer att köra huvudet i sanden, och naivt vägrar inse, att vår nuvarande tafatta regering inte klarar av att regera detta landet.

Du använder begreppet tänkande människor. Tänkande människor i dagens samhälle borde vara mer klarsynta. 

Vad gäller halalslakt, böneutrop med mera, som inte tillhör vår kultur, så är det ju inte vi, Ulf Nilsson, som är uppfostrade med svenska seder, svensk kultur, och svenskt sätt att slakta, som ska anpassa oss efter människorna som kommer hit. Kommer man till ett nytt land, så måste man sätta sig in i det nya landets seder, bruk och kultur. Istället är Sverige nu alltmer ett segregerat samhälle, där det bildats utanförskap, och där brottsligheten bara växer med skjutningar och sprängningar och brutala rån som följd.

SD, men även M och KD, är de enda partierna som vill se denna sanningen i vitögat, och göra nånting åt den. Resterande partier har i flera år tittat åt ett annat håll istället.

Träffar dagligen invandrare, hederligt arbetande, som är rädda, därför att de människor som förföljde dem i deras hemländer, nu i allt större utsträckning finns i Sverige.

Dessa invandrare bekräftar också att det är mycket vanligt att kvinnor tvingas bära slöja mot sin vilja, och också förtrycks på andra sätt.

Det är verkligheten, Ulf Nilsson. Det kallar du yttrandefrihet.

Det kommer också hit analfabeter, som inte har ett dugg intresse av att någonsin lära sig ett svenskt ord, utan enbart är här för att bli försörjda.

Vad beträffar tiggeriet, så förstår jag inte att du kan säga att du är för detta.

Du menar alltså att du är för att människor förnedras genom att sitta och tigga? De få ören som de får in tas i nästa sekund i beslag av de ligor som ligger bakom!

Färsk statistik visar att i 10 av de viktigaste politiska frågorna, ligger SD i topp 3 på samtliga. Alltså mer lösningsbenägna än många andra partier.

Statistiken visar också att förtroendet för nuvarande regering ständigt sjunker. SD vänder sig till den vanliga Svensken.

Det är verkligheten, Ulf.

Mikael Andersson

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se